.

.

tiistai 22. heinäkuuta 2008

EläimellistäIltapäivälehdessä kerrottiin amerikkalaisesta jalkahoitolasta, jossa kalat hoitavat jalkaraspin virkaa. Kuvassa naiset istuivat tuolilla jalat akvaariossa ja pienet kalat nyppivät kantapäistä ja varpaiden välistä ravinnokseen kuollutta solukkoa. Kalat eivät näyttäneet piraijoilta.
Ennen kysyttiin etanalta "etana, etana, näytä sarves onko huomenna pouta" nyt kysytään sammakolta kerralla koko kesän säätä. "Sammakkomies" kertoi eräässä haastattelussa että jos sammakko on hidasliikkeinen, on tiedossa kylmää. Uskon!
Etanoihinkin on uskominen, se etanayhdyskunta, jonka löysin mökiltä lautapinon alta ei esitellyt sarviaan, ja taas sataa.Apila on valloittanut pihamaan ja kimalaiset pörräävät innoissaan. Ajelessani ruohikkoa muuan raitapaita tuli vahingossa yliajetuksi. Mietin mahtoiko siltä haljeta korvat siinä rytäkässä ja sitten mietin onko sillä korvia laisinkaan.Kerran lämpimänä, hämärtyvänä elokuun iltana istuin seinänvierustalla ja katselin lepakoiden lentoesityksiä taivasta vasten. Kun lähdin kävelylle lepakko kiersi pääni ympärillä kuin satelliitti. Tarkisti varmaan onko tapulissa tyhjää.

Ei kommentteja: