.

.

torstai 9. syyskuuta 2010

Kuorrutettuja muffinsseja, kirsikalla


Kiitos Ihmemaan Liisalle makeesta tunnustuksesta. Olen ikionnellinen, että jaksatte kurkistella kuviani lueskella lorujani.
Tunnustin (ja vielä ilman kidutusta) minulle rakkaita asioita jo aikaisemmassa blogissani mutta kuva sieltä puuttui.
Tässä rakas kuva kuvasta, joka kuvaa rakasta punaista tupaani. Perunamaata kuvassa ei vielä ole, se rakennettiin tuon lähimmän marjapensaan paikalle puulaatikoista männä keväänä. Istutimme perunan puulaatikoihin, koska maan muokkaukseen olisi joutunut käyttämään dynamiittia.
Kuva on otettu 09.09.09 eikä näköjään olla mökillä. Olisipa ollutkin hauskaa, jos olisin osunut kuvaan, vaikkapa retuuttamassa vettä kaivosta saunalle sankon rivat soikeena ja kumisaappaat lotisten.

 

Kuva oli aikas kallis *auts* mutta niiiin nostalginen, että Miekkonen halusi vängällä ostaa sen minulle etukäteen seuraavaksi nimipäivä-, joulu-, syntymäpäivä-, äitienpäivä sekä ystävänpäivälahjaksi. Monta kärpästä yhdellä iskulla eikä tarvitse muistella merkkipäiviä ainakaan vuoteen. Ne miehet!

7 kommenttia:

Reeta kirjoitti...

Kyllä siellä aiemmassakin bloggauksessa tais olla tuo kuva, mut haitannooko tuo mittään jos toisenkin kerran laittaa, onpahan söpöjä muffinsseja! Voisit muuten tehdä niitä tilda-muffinsseja, mä tahtoisin niitä, sellasia ommeltuja! Mä muuten unohdin tuohon tunnustukseen laittaa jonkin tärkeän kuvan...

JaanaElina kirjoitti...

Herkkuja nuo muffinssit.

Kiva kuva teidän mökistä.Älyttömän kalliita tosiaan nuo kuvat.Meillä kävi kauppaamassa kuvaa talosta,mutta jätin suosiolla ottamatta.Joskus vuosia sitten,"markka-aikaan",hih, ollaan sellainen pieni kuva ostettu.Niitä ei enään kuulemma myydä,mutta saahan sen kyllä suurennettua.Taitaa riittää pienikin kuva.Kyllä kaikki oli paremmin markka-aikana.
Mökistä voisin kyllä haluta ilmakuvan.

Huomasin muuten että meidänkin vattupuskassa oli marjoja,muutaman söinkin ja ajattelin huomenna kerätä rasiaan.Ihme vuosi tämä.

Mukavat pyhän seudut sinne.Mökille pitäis huomenna taas kääntää auton nokka,jahkas mies kotiutuu töistä.

Markka kirjoitti...

Reeta: Tuo kuva on sivupalkissa, sieltä se näkyy kun skrollaa. Alan ompelukset jahka myrskytuuli viuhuu nurkissa ja räntää tulee taivaan täydeltä. Aloitan muffinsseista.

JaanaElina: Sinullekin pikkuleivoksia sadellut viime aikoina.
Tuo ilmakuva mökistä on vain A4-kokoinen ja maksoi mansikoita, pieneen mökkiin ei isompi olisi sopinutkaan.
Kiitos samoin, pyhiä.

Liisa kirjoitti...

Meilläkin kävi ilmakuvaaja viime kesänä, mutta ei ostettu.

Sinullako on ollut toinen blogi,pääseekö sinne vielä visiitille? olisi niin kiva lueskella vanhoja juttujasi.

Markka kirjoitti...

Liisa: Kaikki jutut on Markka-ajassa, mutta ei aivan markka-ajasta alkaen. Sieltä ne löytyvät jos jaksaa skrollailla alaspäin. Kiva kun luet.

Toisessa blogissani kerroin äidin vakavasta sairastumisesta ja sairauden etenemisestä mutta se oli liian raskasta kirjoitettavaa, joten lopetin sen. Silloin profiilini ei ollut avoinna eikä Markka-aikaakaan päässyt helposti lueskelemaan.

Tarina kirjoitti...

Fiksu miekkonen sulla!
Eipä unehu merkkipäivä, kun kerran ostaa pläjäyttää arvokkaan lahjan.
Ihastuttava pihapiiri.
Aurinkopäivää!

Markka kirjoitti...

Tarina: Mulle tämmönen lahjajärjestely passaa kyllä :) sen verran paljon tykkään tuosta kuvasta.
Mukavata lauantaita sinne.