.

.

lauantai 3. lokakuuta 2009

Puuhastelua


Mökillä valmistaudutaan talveen. Havukransseja on väännetty ja pelakuut vaihtuvat variksenmarjoihin ja varpuihin. Ruosteinen ämpärikin löytyi metsästä ja toimittaa kukkaruuku virkaa portin pielessä. Lauantaina on aikaa kierrellä kirppareita ja saunan lämpiämistä odotellessa istuttaa vaikkapa kuusia.

Nämä lastenastiat kirpparilla yhteensä 2 eur, etenkin kun tuplamummua leivotaan :)
Narsissin ja tulppaanin sipuleita on istutettu nyt parikymmentä kappaletta lisää ja talven aikana unohdetaan mihin niitä tuli istutettua - keväällä yllätytään iloisesti.Eilen illalla herra Siilonen vielä lyllersi pihalla, vaikka ruohonkorret ratisivat pakkasen kourissa, mutta onhan hänellä villainen kerrasto panssaripaitansa alla. Lepakot ovat varmaankin jo horrostamassa vinteillä, koska niitä ei näkynyt tähtitaivasta vasten lentelemässä.

Kysyin maalikylän krääsäkaupassa, miksi öljylamput ovat nykyään niin kalliita, 9,80 eur/kpl kun ne vuosi sitten maksoivat alle 3 eur. Myyjä selitti: " ne toimivat nykyään ledeillä". Ei voi olla totta!

4 kommenttia:

Jenni kirjoitti...

Morjens! IHANIA astioita, eritoten norsu on ihan huippis! Kirvinen heräsikin juuri, joten ilmoitan hänellekin, että mummu on hankkinut hänelle maailman parhaat astiat:)

Kiinteitä ruokia odotellessa. Ja ensin sitä vauvaa...

Markka kirjoitti...

Eikö olekin! Seuraavaksi se 5 euron polkupyörä :D !

Reeta kirjoitti...

Ihanat astiat! Ei voi kukaan noin halvalla myydä?? Aarteita :)

Nimetön kirjoitti...

Niin... tuotah, tässä ruvetaan kohta tappelemaan, Epustakin ne astiat oli ihkuja ;D