.

.

torstai 27. marraskuuta 2008

Villakoiran ydin


Paras mahdollinen siivouspäivä on poutainen ja mielellään napakka pakkaspäivä - nykyään niitä on harvassa, jopa talvella. Lopulta, kun on muutaman viikon ajan tyytynyt pelkkään imurointiin ja ainoastaan vilauttamaan ulkoilmaa petivaatteille, alkaa nenässä polttelemaan siihen malliin, että on turvauduttava suunnitelmaan B.
Suunnitelma B alkaa siitä, että heitetään aamulla noin klo. 7.00 matot ja petivaatteet ulos tuulettumaan ja klo. 17.00 aletaan etsiä niitä lumen alta. Toisaalta, pakkaspäivänä, mieluimmin -20 astetta, matot saa raikkaaksi heittämällä ne pihalle ja harjaamalla niitä kuivalla lumella ja katuharjalla.
Oletko muuten kokeillut koskaan pestä mattoja kevättalvella hangella painepesurilla, toimii. Sen sijaan lakanoiden ottaminen narulta pakkasella on hieman hankalampaa, kokeiltu on. Naistenlehdessä neuvottiin että ikkunoiden pesu talvella käy vaivattomasti lisäämällä pesuveteen Lasolia, en aio kokeilla ja autoa ei kannata pesettää myöskään yli 5 asteen pakkasella...en vie toista kertaa.
Googletin muuten "rottinkinen mattopiiska" ja sieltähän löytyi ensimmäisenä tuo kuvassa oleva lilliputti-mattopiiska, sivulta www.dolores.fi. Lienee nukkekodin tarvike...

Ei kommentteja: