.

.

maanantai 19. huhtikuuta 2010

Daa-tildan-tildan-daa...


Sen lisäksi, että on tullut harrastettua taas satunnaista matkailua VR:llä (mennessä verenpaine viivästyksen takia miljoonassa ja palatessa lupsakassa, savolaisessa ilmapiirissä) on tullut taas tildailtua. Kylpyhuone-enkeli oli enkeleistä ensimmäinen. Lapsenlapsen mielestä sille pitäisi myös tehdä suu. Ehkä pitäisi, jotta se voisi laulaa suihkussa...niin ja tietenkin enkelikuorossa. Tildailuun voi hurahtaa kuulemma korviaan myöten niin, että enkeleitä ja nalleja istuu pian joka kaapin nurkalla. Minulla ei vielä ole siitä pelkoa, sillä sen verran hitaasti sujuu honkkelikoipien täyttäminen vanulla ja hiusten ompeleminen päänahkaan puhumattakaan lilliputtiaamutossun tikkaamisesta. Toistaiseksi tähän astiset kötöstykset ovat menneet lasten ja lastenlasten iloksi.


  Järjestyksessä toinen ilmoitustaulu tässä kärpässienen värisenä. Nappien ompeleminen nauhojen risteyskohtiin on taitolaji, on nimittäin melkoisen hankala osua neulalla napinreikään nurjalta puolelta. Siispä jostain kohtaa taulua saa tekijän dna:n. 
Kahviliinoilla ja decoupage-lakan avulla tuunattu puuviiluinen tarjotin, joka imi itseensä grillikyljyksestä tirisevää rasvaa, näyttää ihan kivalta. En moittinut Miekkosta kovinkaan paljoa tarjottimen tärvelemisestä.


Lopuksi salakuva mökin sireenissä roikkuvalla talipallolla herkuttelevasta tupsukorvasta. Outo valoilmiö kurren hännän alapuolella on  ikkunasta heijastuva salamavalo ja kuva on otettu kännykkäkameralla paremman puutteessa. Talipallokin jäi piiloon ja amazonin liljan lehdet valtasivat suuren osan kuvasta mutta todistusaineistoa on, todistusaineistoa on.

6 kommenttia:

Reeta kirjoitti...

Onpa ihana toi tarjotin, tosi romanttinen! Ja enkeli - ah! Minäki tahon!!

Markka kirjoitti...

Väsätään. Puutarhaenkeli on aika hauska :) Opettelen vasta tuota decoupagea vai mikä se nyt oli...

Jenni kirjoitti...

IHANA! Just sellainen ilmoitustaulu kuin toivoinkin;)

Markka kirjoitti...

Jenni: no hyvä! Siitä tuli aika pirtsakka.

Reeta kirjoitti...

ps. tuttu kangas ilmotustaulussa ;)

seijastiina kirjoitti...

Ihania asioita ja tarvikkeita ja ikkunan takana orava, kauniisti kuvattu kaikki ♥