.

.

sunnuntai 28. maaliskuuta 2010

Palmusunnuntaita


Aamu valkeni harmaana ja sateisena. Mokkulassa on etanavaihde päällä, joten sunnuntaiaamuisin tavaksi tullut netissä surffaileminen Miekkosen vielä kuorsatessa ei oikein onnistu. Ajattelin päivittää blogin ulkoasuakin mutta siihenkin tarvitsee hieman nopeamman yhteyden. Siispä laitan kuvia viikko sitten tekemistäni kirppislöydöistä, joita olikin muovikassillinen. Huikkasin Miekkoselle heti autosta noustessani jotta "sitten et sano mitään, tein hyviä löytöjä". Ei sanonut.
Pelargoniat, yhteensä seitsemän kappaletta, on tuotu mökkiin sisälle varastosta talvehtimasta ja eilen piti asentaa yksi ikkunalauta lisää. Vanha pelargoniaaaaa...
Kuvissa olevien esineiden lisäksi löysin ihanan vanhan siivilän ja vintage-kuvallisen peltipurkin, joka tekee nyt kukkaruukun virkaa, siis ei tuo missä on suolakurkun kuvia, mutta kuvat olivat hieman tärähtäneitä, vai oliko se kuvan ottaja, joten en viitsinyt laittaa niitä tähän.

Enkulit 2,50.


Tilda-purkki 3 eur ja toinen metallinkeräysroskiksesta.


Tämä on muovia, tiiviillä kannella, 50 cnt.


Lasipurkit 50 cnt/kpl lasikupu 2,50 eur.


Uudet retropyyhkeet, joista teen sohvatyynyjä, tildakankaat ja huivit sekä uppopaistoon tarkoitetut metallihäksöttimet, joita meinaan käyttää sipuli- ja munakoreina. Yhteensä jotain 12 eur.


Siitä lasikuvusta tuli muuten pääsiäiskoriste, rukousnauha täältä.


Pääsiäistä odotellessa istutin narsisseja mökillä vanhaan kulhoon. Kana on sirotin ja siltä tulee suolaa silmistä.


Eilistä sateista lauantaipäivää kulutin myös kirppareilla. Tällä kertaa en löytänyt niiin paljon ostamista. Ristipistoliina, jossa on hempeän vaaleanpunainen reunapitsi ja valkoinen, mansikoilla kohokuvioitu kermanekka tarttuivat mukaan. Lasinen kulho on vanhempi löytö ja kauha äidin ja isän häälahja.


Sitten ihan vähän askartelua. Valmiita, ilmoitustauluksi sopivan kokoisia taulunpohjia saa alle 2 eurolla. Sellaisesta tehty ilmoitustaulu tässä ja tietenkin "Tildan tapaan".

5 kommenttia:

Reeta kirjoitti...

Ihania - kaikki! Hyviä löytöjä, ihana tuo peltipurkki, tosi romanttinen. Kiva tuo lasikupukin ja lasipurkeille löytyy aina käyttöä. Aika hauska idea tuo ilmoitustaulu, minäkin halluun!

Ois kiva päästä kirppiksille yhessä!

Jenni kirjoitti...

Ihana ilmoitustaulu!!! Vautsi:) Oot taitava.

Mutta jos toi kananen on muninut narsissien juurella olleet munat, sille on pitänyt laittaa vielä enemmän tikkejä, kuin mulle....

Hngh!

Markka kirjoitti...

Reeta: kirppiksellä harjaantuu kirppissilmä.
Jenni: ei siis ihme että tihkuu suolaa silmistä :D

Mari kirjoitti...

Voi vitsi miten ihania löytöjä! Ihan haltioissani ihailin mm. purkkeja! :)

Olen ensivierailulla, heipparalala :)

Markka kirjoitti...

Marika: heipparallaa vaaan, kiva kun tulit! Olen vähän hurahtanut kirppareihin :)