.

.

tiistai 30. maaliskuuta 2010

Tikkutiistai


Enpä olisi ikinä uskonut, että sorrun ostamaan H U O N E T U O K S U N. Niin vain kävi, kun olin ostamassa Jyskistä fleece-huopaa Tildailua varten. Pienenä vinkkinä, yksivärinen fleecehuopa maksoi alle 2 eur ja siitä saa kivoja aamutakkeja kylpyhuone-enkeleille. Maksaessani ostoksia näin kassan luona kolme lasipurkkia, joissa jokaisessa törrötti bambutikkuja. Myyjä suositteli tällä viikolla tarjouksessa olevaa huonetuoksua, kolme euroa kappale. Sisustusliikkeissä - enkö muuten ollut sellaisessa - vastaavat tuoksut maksavat kuulemma 30 euroa, mene tiedä. Valitsin tuoksun nimeltä "vihreä tee" ja se on ihana. Mitä enemmän tikkuja eteeriseen öljyyn pistää likoamaan sitä voimakkaampi tuoksu leviää huoneeseen. Kolme tikkua olohuoneessa on sopiva määrä. Koko huone ei siis todellakaan tuoksu mutta ohi kävellessä nenään leyhähtää miellyttävä aromi. Yksi tikku törröttää kylppärissä.

Ompelusten lisäksi on ollut aikaa hieman askarrella ja virkata pitsiä. Decoupage-lakan avulla liimasin paperiservettejä styrox-munien päälle ja koristelin kiiltokuvilla, hamppunarulla ja höyhenillä.
Lisää narsisseja kiitos. Tipuset ovat näköjään kuoriutuneet jo.

4 kommenttia:

Reeta kirjoitti...

Pitäsköhän sitä itekin koettaa huonetuoksua! Tykkään noista munista, kivat koristelut. Nuo kynttilänjalat on kans ihania! Mun narsissit alkaa olla jo kohta kukintansa kukkineet, kun on niin lämmin täällä sisällä.

Markka kirjoitti...

Kokeile, varmasti tykkäisit jos kerta minäkin. Kynttilänjalatkin on Jyskistä paitsi tuo punainen on toinen niistä, jotka hajosi, siitä on pala pois. Laitan narsissit ulos jos on lämpöasteita tai viileään paikkaan, sitten istutan ne ulos mökille kun maa sulaa.

Marika kirjoitti...

Oh, nuo tuunatut munat ovat niin suloisia :)

Markka kirjoitti...

Marika: kiitos! Aiheeseen sopivia kiiltokuviakin löytyi ja vielä K-Citymarketista :)