.

.

tiistai 2. maaliskuuta 2010

Ei enää ikinä


Aina sama juttu: "en enää ikinä muuta" ja taas muutin.
Muutto on ohi ja hissi toimii, paitsi että päivää ennen muuttoa oli ollut jumissa. Kaikki muut huonekalut, paitsi sohva, peilipiironki, kiikkutuoli ja nojatuoli sopivat hissiin eivätkä painaneet yli 240 kg kerrallaan.
Sen lisäksi, että siivosin KAIKKI nurkat hammasharjalla, halusin pestä myös ikkunat sisältä ja ulkoa ennen muuttoa. Heti ensimmäisen ikkunan kohdalla huomasin, että ajankohta oli huono, nimittäin helmikuu ja 20 astetta pakkasta eikä tippaakaan Lasolia. Pesuvesi jäätyi ikkunaan ja Miekkonen raaputti sen jääraapalla pois - eikä edes sanonut, että HULLU! Sitten pesin ikkunat pelkästään sisäpuolelta ja imuroin viime- vai olisiko toissakesän kärpäset pois ikkunan väleistä, yäk!

Olen jotenkin hurahtanut silkkikukkiin; neilikkakimppu näyttää niiiiin aidolta. Työkaverilta sain ison ihanan limoviikunan, joka on tällä hetkellä tosin elvytyksessä mutta löysi olohuoneesta paikkansa kuin nappi silmästä. Kuvia tulee myöhemmin.
Luurankona tämä varjostin sopii keittiöön paremmin kuin beigeen mekkoon ja hapsuihin pukeutuneena.

Ja tarpeellista tavaraa tuunattuna ja hieman uutta rekvisiittaa kuten kukat, kynttilä ja rautalangasta punottu lehtikori, joka näkyy huonosti.


Muuten, pilkulliset astiat ensimmäisessä kuvassa saattavat olla esimakua hurahtamisesta johonkin iiiiiihanaaaaan, nimittäin TILDAILUUN...siis saattavat.

9 kommenttia:

Reeta kirjoitti...

Ihania ihania ihaaaania tunnelmakuvia! *tahtoo pian kattomaan uutta asuntoa*

Kiinnostaako sua isot viherkasvit? Anopilla olis jättimäinen krooton (ihmepensas) on mua isompi sekä jättimäinen soihtuköynnös amppelissa! (en kylläkään tiedä miten niitä sinne sais kuskattua...)

Mulla olis kans pistokkaita nyt kiinanruususta (kahdesta eri lajikkeesta) tollasesta köynnöshärpäkkeestä, kärsimyskukasta, kohtalonköynnöksestä ja kultaköynnöksestä! Että jos vaan kiinnostaa.

Silkkikukat?? Tähän pitää totutella :D

Jenni kirjoitti...

Silkkikukat! ÄITI!!

Markka kirjoitti...

Mulla on aikas iso ihmepensas ja kiinanruusu ja joitakin pienempiä kasveja sen ison limoviikunan lisäksi. Soihtuköynnös ynnä muut härpäkeet JESS ja kiitos, nam!
Silkkikukat kukkii pitempään :D !
Sisustuslehdissä ja jossakin tv-ohjelmassa oli jotkut somistaneet runsaastikin silkkikukilla ja laittaneet jopa maljakkoon oikeiden sekaan. En kylläkään välitä niistä silkkiksistä,jotka näyttävät olevan ruukussa.

Markka kirjoitti...

Vanhuus ja viisaus toisilla, toisilla vanhuus ja silkkikukat :).

Nimetön kirjoitti...

Missäs näkyy hurahtaminen ristipistotöihin?? :D
Odotan jo innolla kuvia tildailun tuloksista!
Limoviikunassa voikin olla elvyttämistä, on se sen verran kovan kohtalon kokenut entisessä olinpaikassaan...

-lenkkis-

Jenni kirjoitti...

Vanhuus ei tule yksin...

Markka kirjoitti...

Lenkkis: mikä ristipisto.... :D
Limoviikuna elpyy muutosta ja muotoleikkauksesta, koska osa oksista jäi hissin oven väliin. Muutenhan se on tosi hieno...oli.

Reeta kirjoitti...

Soihtuköynnös on sit sulle varattu!

Tildailu on jees!

Markka kirjoitti...

Moira: kivaa,kuin myös tildailu.