.

.

maanantai 22. helmikuuta 2010

Kirppikseltä kotiin


Hankin vielä kaiken kiireen keskelle tuunattavaa kirppikseltä ja varaston kätköistä.
Kirpputorikierroksen antia siis kaikki muut, paitsi pöytä löytyi hylättynä nykyisen kodin varastosta. Viinipullosta tehty hauska lamppu saa uuden varjostimen, pöytä uuden maalipinnan ja valkoinen varjostimen kehikko sopii sellaisenaan laitettavaksi keittiön valaisimeen. Intialaisessa norsutyynyssä on kivat värit ja kirjoja tarttui mukaan, tottakai. Vanhaan lehtitelineeseen voisi laittaa vaikka lautasia, mutta se päätynee kuitenkin alkuperäiseen tarkoitukseensa, ehkä.
50-luvun keittiöt ovat pieniä ja epäkäytännöllisiä, työtasot olemattomia ja kaappitilaa niukasti. Kaappeja siivotessani säätelin hieman hyllyjen korkeuksia. Ensin en saanut kaikkia kannakkeita irti ilman teräaseita ja sitten en saanut niitä tungettua uusiin reikiin ilman kaakaopurkkia. Nappasin nimittäin keittiöjakkaralla keikkuessani ensimmäisen käteen sattuvan esineen lyöntivälineeksi ja se sattui olemaan kaakaopurkki, lasinen. Onneksi Miekkonen ei huomannut eikä purkki särkynyt.
Ja noitahan saa kirpputorilta euro/kappale. Lähdenpä tästä nyt maalaushommiin.

3 kommenttia:

Reeta kirjoitti...

Ihania löytöjä! Kiva idea tuo lamppu, onko siinä reikä johdolle alhaalla? Laita sitten kuva kun löydät varjostimen siihen!

Markka kirjoitti...

Moira: löystin jo varjostimen ja laitoin paikalleen tänään. Siitä tuli kiva. Joku on onnistunut poraamaan pulloon reiän johdolle. Laitan "jälkeen"-kuvia myöhemmin.

Markka kirjoitti...

"Löystin.." :D