.

.

lauantai 6. helmikuuta 2010

Ihmemaassa


Kaksi viikonloppua poissa mökiltä ja tienoo on muuttunut satumaaksi, lukuunottamatta keittiön tiskipöydän alakaappia, joka on taistelutanner. Veden määrästä päätellen kyse on meritaistelusta ja vesi on kaapissa ei putkessa. Tuntien sulatusyritykset kiehuvalla vedellä suoraan vesijohtoon osoittautuivat turhiksi. Iltapäivällä, jahka kirpparit on kierretty ja käyty ostamassa liiteriin munalukko - koska liiteri muuttuu puutarhavajaksi - ja itselle särvintä, sulatusyritykset jatkuvat föönin avulla...saattaa se olla samalla kuivausyrityskin.
Naapuri oli työntänyt tiensuun auki ja autolle tilan pihaan. Sen jälkeen itsellä tunti hyötyliikuntaa lapiolla, ja taas pääsee saunalle, liiterille ja lintulaudalle.
Tämän puutalon asukkaan ei lumitöistä tarvitse huolehtia.

Sen lisäksi, että joku oli varastanut pumppukaivon, mökin nurkalle oli kasvanut valkoinen jättiläissieni. Myöhemmin pumppukaivo löytyi lumikinoksen alta.

Luulenpa, että pieniä tiitiäisiä alkaa näkymään kohta näilläkin nurkilla. Todistettavasti niitä esiintyy jo muualla Suomessa.

Viime kesänä saatiin napattua kuva toisesta tiitiäisestä, joka oli unohtunut tarkastelemaan sireenin oksaan ripustettua "timanttia".

Ei kommentteja: