.

.

perjantai 28. toukokuuta 2010

Rojektista toiseenMuutama viikko mökillä alvariinsa myllätessä ja kaupungissa vain käymäseltään vieraillessa tuli yhtäkkiä mieleen, jotta jos verstas-varastorakennuksesta lisää asuintilaa remontoisi. Jo suunnitteluvaiheessa meni Miekkosen kanssa sukset niin ristiin, jotta vaikka toisen sukset olivat varastossa ja toinen ei niitä edes omista, piti monojen nauhat aukaista, jotta ymmärrettiin toisiamme ja päästiin samalle aaltopituudelle, nimittäin siinä asiassa, että pitää kysyä neuvoa asiantuntijalta. Sitä odotellessa aloin maalata "taivaanikusia", niin kuin meillä päin sanotaan, puutarhakalusteita valkoisiksi. Heti kättelyssä verkkareista ja hupparista tuli tietenkin entisiä, paitsi jos pitää roiskekuvioista vaatteissa. Eipä siinä mitään, muutenkin koko vaatekaapin sisältö on laihdutus-rojektista johtuen mennyt uusiksi. Helleaallon yllättäessä yläkomeroon säilötyt viime kesän kesävaatteet ajatuksella "JESS, mitä täältä löytyykään", roikkuvat päällä ja kaikkis siis tod KAIKKI menevät uusiksi mutta en valita.


 

Täällä Savossa tulppaanit ja lempikukkani vuohenjuuri puskevat vasta mullasta - parempi myöhään kuin milloinkaan. Huomenna, tuttavaperheen valmistujaisjuhlien jälkeen, pannaan pottua niihin lautalaatikoihin ja ruosteisiin sankoihin....kun sitä pottumaata ei ole saatu tehtyä vieläkään, no ehkä ensi keväänä.
Viikon päästä juhlitaan rakkaan kummityttöni lakkiaisia, voi miten  nopeasti aika kuluukaan, vastahan niitä vaippoja vaihdettiin.
Toukokuussa saatiin nauttia muutamasta hellepäivästä, niin mummu kuin mummutettava. Tässä kuva pienestä auringonpalvojasta.2 kommenttia:

Reeta kirjoitti...

Mikäs kääpiö, sinihattuinen menninkäinen teidän pihamaalle on eksynyt!? Onpas söpö <3 Ei remonttia kehiin ja muutto möksälle. Asiaa!

Markka kirjoitti...

Lystikäs! Katsellaan, katsellaan. Remppa alkaa lähiaikoina.