.

.

lauantai 17. heinäkuuta 2010

Pelle Pelotin


Perjantaina olo kävi töissä niin tukalaksi, että välittömästi mökille tultua piti houkutella, tai ei oikeastaan enää hirveesti tarvinnu, Miekkonenkin uimaan. Mokoma vielä hirvisteli veden kylmyyttä 10 minuuttia, kun meikä oli kellunut ja sukellellut tovin. Tässä kuva viime sunnuntailta, kun Miekkonen vielä uhmasi vettä, eikä uskaltautunut tuon pitemmälle. Huom, meikä kameran kanssa aavalla. Miekkonen on tuo vasemmanpuolimmainen hahmo rannalla, tarkkailee kuin turvamies metsää, oikeanpuolimmainen on keinulauta, hih.


Punaviinimarjat alkavat punastella ja räklänpojat ovat niin rohkeita, jotta päätimme rakentaa Pelle Pelottimen. Remonttivaatteille tuli nyt uusiokäyttöä. Pelle näyttää naureskelevan, vaikka piti tulla vihainen ilme. Hauska kukkaruukku sitten kun siihen kukkia istuttaa - paitsi on päällään. Kettu-hahmo vieressään on tyttären tekemä, oivallinen pelotin sekin.
Valkoiset viinimarjat eivät kelpaa riähkälinnuille.


Tänä aamuna oli taivas kauttaaltaan pilvessä ja lämpöasteita 20. Tuntui viileältä. Heti herättyä ikkunat ja ovet auki ja läpiveto. Aaaaahhhh. Nyt alkoi taas paistaa.

Pakko vielä laittaa yksi siilikuva, enkkari 10 eilen mutta kuvaan sain 7 veljestä. Oli ilo huomata, että kun illallinen oli tarjoiltu ja drinkkibaari avattu, kavereille kelpasi pelkkä raikas vesi. Sitten niiden piti vielä tapella asiaankuuluvasti XD.

3 kommenttia:

Reeta kirjoitti...

Nuo siilit alkaa olla jo pelottavia :D Niitä tulee lisää ja lisää! Hyvä pelotin, hauska ilme! Kannattaa kokeilla räksien pelottamiseen seuraavaa: vedä vanhasta kasetista nauhaa ja pingota vaikka mökin ja liiterin välille. Tuuli puhaltaa nauhaan ja se pitää sellasta ääntä.

Anonyymi kirjoitti...

Suloiset siilet :-D. Enpä ole nähny yhtään siiliä moneen vuoteen. Harmi kun ei meillä täällä kotimökillä ole tuommoisia vieraita.

Aamlla oli täällä vain 18 astetta kuuden maissa ja vettä sato, mutta ei sitä kestänyt kuin hetken .... aurinko pilas taas kaiken ;-D.

t. Maelka

Markka kirjoitti...

Reeta: vanha videokasetti ajanee saman asian kun 70-luvun äänitteet on kadonneet.
Maelka: niitä siilejä putkahtaa kuin tyhjästä kun niille laittaa purtavaa...ja sitä vesisadetta odotellessa...