.

.

torstai 15. heinäkuuta 2010

Saunassa 24/7


"Forecan säätiedotus lupaa +26 astetta tähän maailman kolkkaan lauantaiksi, JESS edes hieman viileämpää" -keskustelu käytiin työpaikalla. Pöytäpuhaltimet huohottavat niskaan täysillä ja silti iltapäivällä alkaa heikottaa.

Kuuropilvet ovat onnistuneet kiertämään mökkipaikkakunnan täysin. Viime kesänä istutettu ruohokenttä on palanut ja kasvimaa ja kukkaistutukset nuutuvat.
Auringon laskettua hieman helpottaa. Siilit uskaltautuvat ruoka- ja juomakupeille ja Katoksessa istuisi vaikka kuinka pitkään. Uhmasin, no en ihan kuolemaa, mutta luonnon lakeja ja seisoin aivan paikallani, kun siili lähestyi minua. Sitten se yhtäkkiä ahneuksissaan puraisi minua varpaasta. Onneksi ei mitenkään lujaa, oisipahan ollut melkoisen iso iltapala hänelle, joita on muuten havaittu pihapiirissä yhtaikaa yhdeksän.

Johan sen näkee mummutettavan jalkaterän asennosta XD.


Keskellä ei mitään, lähellä mökkiä on uimaranta. Se on hylätty yleinen uimaranta ja nyt venerantana. Viime sunnuntaina kello 13 reikä reikä, ei ristin sielua, paitsi siis tietysti minä ja Miekkonen...aaaahhhhh.


Vesi tuntui varpaisiin LÄMPIMÄLTÄ.


Mökillä Miekkonen kaatoi kastelukannullisen kaivovettä niskaani, viileä suihku, mutta oli se vähän aikaa lämminnyt siinä kannussa.

2 kommenttia:

Reeta kirjoitti...

Siilinpureman takia olis aika noloo mennä päivystykseen, ha!

Markka kirjoitti...

Mulla on jäykkäkouristus voimassa ja varpaassa on paksu nahka. En silti tarjoile liharuokaa enää siilille.