.

.

torstai 25. kesäkuuta 2009

Valinnan vaikeus


Koska olen sinnikkäästi kasvattanut hiuksiani, mistä johtuen kampaajalla käynnit ovat harventuneet ja latva kuivunut, minun piti piiiitkästä aikaa ostaa hiustenhoitoainetta. Lisäksi minun piti ostaa hiusrenksuja ja kampoja ynnä solkia. Shampoo- ja hoitoainehyllyllä tuli valinnan vaikeus: tuuheuttavaa, virkistävää, tasapainottavaa, vahingoittuneille, pitkille rasvoittuville, karheille, kuiville, lyhyille, värjätyille, käsitellyille, NORMAALEILLE, hauraille, vaaleille, geeliä, seerumia, voidetta jne. otin keskihintaista. Vertailin myös hiusrenksujen hintoja lasten vastaaviin, ero 95 cent lasten hyväksi, ostin siis niitä, sopivat lisäksi hienosti uusien shortsieni väreihin.
Viimeisimmässä Viherpiha-lehdessä oli juttua pihan vesiaiheista. Päätin toteuttaa pienen sellaisen (kuvassa). Vesiaiheessani ei tosin vielä ole käynyt pikkulintuja kylpemässä mutta muutama ötökkä on hukkunut siihen.

1 kommentti:

-R- kirjoitti...

Hieno vesiaihe :) Me tehtiin Tarjan kanssa niitä betonisia vesiaiheita raparperinlehteä muottina käyttäen! Lähipäivinä nähdään tulos, tehdään ehkä sitten vielä isommat toiset. Nää ekat oli testikappaleet.

Joo, hiustenhoidossa (ja muussakin) löytyy nykyään liikaa valinnanvaraa. Perussetti, Hieno Suomalainen Hiushoito messiin ja menoks!