.

.

torstai 20. maaliskuuta 2008

Ärsyttävää päivää

Ärsytys alkoi aamulla klo. 4.00-5.00 välillä, samaan aikaan jolloin yläkerran rouva ja hänen mielestäni yliaktiivinen rakkonsa alkoivat taas toimia. Hänen yläpuolellaan ei asu ketään, joten hän ei ehkä tiedä mitä kaikkea hänen alapuolelaan asuva tietääkään hänestä.

Ärsytti tehdä aamupalaa, "mitä vaatteita tänään laittaisin töihin" -aamu, palata rappukäytävästä hakemaan roskapussia, jossa ei ollutkaan mitään viemistä, raapia autonikkunoita ja todeta, että asuvalinta ei näin pakkasaamuun ollutkaan oikea.

Ärsytti punainen linja liikennevaloissa ja liikenteessä töppäilevät ihmiset ja se että auto ei parkkeerautunut nätisti kerralla työpaikalla koloseensa, vaan sitä piti venkslata. Täydellinen kiirastorstai-aamu.

Sitten rupesi ärsyttämään se että itseä ärsytti ja lopulta koko sana, joka kuulostaa osuvalta, mutta kun sitä toistelee ja maistelee suussaan, tosi ärsyttävältä.

Tällaisena aamuna kieltäytyy näkemästä aamuauringonsäteitä ja kimaltavia lumikiteitä ilmassa - räystäältä tippuvia vesipisaroita, huomista pitkäää perjantaita ja pääsiäisliljoja.

Sitten joku mieshenkilö keksi toivottaa vielä "munarikasta pääsiäistä", johon pikkiriikkisen jo tyydytystä tuntien vastasin "kiitos samoin" ja sitten söin lounaalla ison annoksen valkosipuliperunoita, ihan vaan kostoksi.

Hyvää Pääsiäistä !


2 kommenttia:

Moira Luv kirjoitti...

Muitakin on siis ärsyttänyt! Lohdullista. Hyvää pääsiäistä ^^ jatka bloggailua, tuo eka postaus oli ihku!

Markka kirjoitti...

Joskus sitä vaan nousee väärällä jalalla :)