.

.

tiistai 20. toukokuuta 2008

Kauppakassi


Sain haasteen kauppakassini, joka on muuten punainen ja aivan liian pieni, eikä näköjään tullut kuvaan, esittelyyn. Kyse on oikeastaan kuitenkin kassin sisällöstä ja kuva on hieman epätarkka, sillä käteni tärisi kuvaa ottaessani. Kauppa josta ostokset kotiin kannoin, on kuitenkin yllättävän lähellä.
Lehti herätti mielenkiintoni ihan vaan sen takia, että kannessa luki "24 sivua nikkarointia miehille". Ohjeet ihaniin puutarhakalusteisiin olivat seikkaperäiset ja piirustukset hyvät. Ajattelin kokeilla pystyykö myös nainen näillä ohjeilla nikkaroimaan jotakin ja päätin valmistaa ensimmäiseksi sydämenmuotoisen kukkatikun rautalangasta. Luulen että onnistun, vaikka siihen ei lehdessä ollut piirustuksia.
Isossa marketissa ihmettelimme miekkosen kanssa seinää, joka oli kauttaaltaan päällystetty täysillä appelsiinimehutölkeilla ja litran limpparipulloilla. Mietimme että ne eivät varmaankaan ole myytävänä, sillä rivistöt alkoivat noin kahden metrin korkeudelta. "Ne ovat varmaan vaan reksiviittaa", totesi miekkonen.

4 kommenttia:

Moninainen kirjoitti...

Kyllä naiset pystyy nikkaroimaan siinä missä miehetkin. Ja miehillehän pitää olla aina seikkaperäiset ohjeet…

Rosa Majalis kirjoitti...

Laitankin sähköpostiosoitteen tänne, että varmasti löytää perille :) Ohjetta onkin jo odoteltu innolla.

Eli siis pääkallot voi osoittaa osoitteeseen rosa.majalis@hotmail.com

Tässä blogissa kirjoitti...

Moninainen: Täysin samaa mieltä ja kun joskus (lue aika usein) joutuu kuitenkin neuvomaan miestä, se on tehtävä niin taitavasti, että hän luulee keksineensä ratkaisun itse :D

Rosa: Ohjetta pukkaa!

Tässä blogissa kirjoitti...

Miksi tuossa lukee "tässä blogissa" grrr.....

t. Markka