.

.

perjantai 30. toukokuuta 2008

Voi ei


Alkukesästä on syytä päivittää vaatekaappi eli tarkistaa mahtuuko vielä viime kesän capreihin, shortseihin tai toppeihin (ihania lainasanoja). Samalla kun yli 20 asteen lämpötila yllättää taas kerran meidät suomalaiset huomaamme, että myöskin sääret, kainalot ja bikiniraja eli kuten eräs henkilö eräässä tekstiviestissään käytti kaunista sanaa "puutarha", pitäisi siistiä ellei sitten tahdo sirkuksen vetonaulaksi tai johonkin iltapäivälehteen. Tämä ei siis koske miehiä.
Kauppojen sovituskopit ovat kuin suoraan painajaisunesta. Valot ovat armottoman kirkkaat ja peili vääristää tai oven takana on jono ja ei kannata edes ajatella kukakohan mahtaa seurata koppiin asennettua valvontakameraa. Kun sovitat uutta uimapukua tai rintaliivejä oviverho on aina jotenkin liian kapea tai vino tai oven lukitsemismekanismi ei toimi.
Kiitos muotisuunnittelijoiden nykyään saa myös hieman lahkeellisia bikinin alaosia ja edelleen myös trikooverkkareita.
Kuva on vuoden 1958 Kotiliedestä nro. 10 ja mainostaa voita.

5 kommenttia:

sirokko kirjoitti...

hih...kylläpäs voi piti sutjakkana, tuo pitäisi liimata sinne sovituskopin peiliin..

Anonyymi kirjoitti...

Tuosta mainoksesta kyllä tietää välittömästi että voitahan siinä mainostetaan... Asentokin kielii voin terveysvaikutteisuutta!

- Anna

Jenni kirjoitti...

A-vitamiinia jalossa muodossa! Vanhoissa täytekakkuresepteissä neuvotaan tekemään kevyt kakku korvaamalla voivaahdon kermavaahdolla. Ja niin olet hoikka ja kaunis!

Markka kirjoitti...

Niin pitäisi liimata, mutta ne valvontakamerat...
Voi voitelee nivelet ja A-vitamiini auttaa näkökykyyn. Lapsena sitä oli runsaasti joka ruuassa ja silti on näkökyky molemmissa silmissä -7. Ja olin kova lukemaan...mutta oli meillä sähkövalo :)

Anonyymi kirjoitti...

Valvontakamerat sovituskopeissa ovat tiettävästi nykyään laittomia, tosin sitä nyt ei tietysti tiedä noudattaako kaikki pikkupitäjien tekstiilimyymälät moisia säädöksiä..