.

.

tiistai 8. huhtikuuta 2008

Jos maa voisi nielläIhminen vaan joutuu joskus tilanteisiin, jolloin toivoisi sormia napsauttamalla siirtyvänsä sekunnin murto-osassa Kiinaan, mieluummin sinne sisäosiin.
Nimittäin päivänä muutamana erään pienen kaupungin eräässä pienessä kuppilassa poiketessasi saatat joutua todistamaan vierustoverisi ja hänen verustoverinsa sanaharkkaa. Vierustoverisi kääntyessä puoleesi nyökytellen rähinöitsijään päin ja kasvojen paljonpuhuvilla ilmeillä ilmaistessa sinulle tunteensa riidanhaastajaa kohtaan, ei kannata osoittaa sympatiaa loihtimalla samanlaisia ilmeitä naamallesi tietämättä että vierustoverisi ei ehkä osaa vammansa vuoksi kommunikoida muulla tavalla.
Oletko muuten koskaan neuvonut lääkärillesi mihin kohtaan olkapäätä kipupistos pitää antaa. Minä olen. Onneksi lääkärini kyseenalaisti asiantuntemukseni ihmisen anatomiasta ja hermoradoista sekä nivelpusseista ja piti oman päänsä.
Todella huono idea on ehdottaa rock-konsertissa eteesi tuppautuvalle n. 205 cm pitkälle miehelle, joka ilmiselvästi on vielä juovuksissa, että takarivissä olisi hongakolistajille vapaita paikkoja.
Työkaverille ei kannata lähettää tekstiviestiä, jossa kerrot että tyttäresi mielestä pomosi näyttää Ben Zyskowicziltä, jos on pienintäkään vaaraa, että viesti lähteekin pomollesi.
Erityisen tarkkana pitää olla jos käyttää juhlatilaisuudessa hametta. Ei ainoastaan sen takia, että 15 denierin lycra-sukkahousuihin voi tulla huomattava silmäpako heti 2,5 minuuttia sen jälkeen kun olet saapunut juhliin vaan sen takia, että käydessäsi naistenhuoneessa, hameen helma voi jäädä sukkahousujen vyötärön alle. Tällaista voi tapahtua esimerkiksi hautajaisissa.

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Joillakin taitaa olla keino tarpeen tullen paeta Kiinaan, kun siellä on niiiiiiin paljon ihmisiä... ;)
Noloista tilanteista riittää tarinoita vaikka kuinka. Kyllä väri naamalla vaihtui nopsaan, kun tajusin kertovani eräälle henkilölle hänen oman yrityksensä osoitetta. Eikä siinä vielä kaikki, pyysin kysymään siellä juuri tätä ko. henkilöä. Arvaa vaan, nauroivatko työkaverit vedet silmissä siinä vieressä. Tämä yrittäjä seisoi ja kuunteli ilmekään naamalla värähtämättä. Sitten kyllä nauroi, kun asia selvis myös mulle. Hävetti!!!!
Pakko on kyllä myöntää, että toisten ihmisten nolot tilanteet on kyllä joskus herättäneet itsessä melkoista hilpeyttä. Naurun pidättäminen ei onnistunut, kun rakas lapseni tutki muistotilaisuudessa (hautajaisten) mummon käsilaukkua. Kuinka ollakaan, laukusta lenteli pikkuhousunsuojia pitkin lattiaa...
Kyllä mummoakin nauratti, mutta naaman väri oli jouluomenaakin punaisempi.

Reeta kirjoitti...

Minkä mä sille voin, että se näytti ihan Beniltä. Älkää menkö myöskään kuntosalilla miesten pukuhuoneeseen, vaihtako vaatteita älyämättä, että olet miesten pukkarissa, vaikka sinne tulee mies ja sen jälkeen mennä salille ihmettelemään miksi ihmiset katsovat sinua oudosti. Älkää.

Markka kirjoitti...

Tilannekomiikka on parasta, ainakin se toisten tilanne, ei niinkään oma. Harvemmin hautajaisissa naurattaa.
Mutta hänhän näytti Beniltä!

Markka kirjoitti...

Niin, ja jos pomon nimi olisi ollut Ben, olisin varmaan jossain vaiheessa tullut kysyneeksi työkaverilta tietääkö hän mitään benistä...

Anonyymi kirjoitti...

Kannattaa antaa rehtorille Ressu-kortti jossa Ressu istuu tietokoneen äärellä ja tekstissä lukee 'tärkeintä tässä on näyttää tehokkaalta'...

...kannattaa kysyä tuttavaperheen pihamaalle tulevalta traktorimieheltä jotta 'mikäs tässä on homman nimenä'. Voipi nimittäin olla että juttu on sovittu etukäteen.

(ps. olin ALLE 10 vee, muistaakseni)

Jenni kirjoitti...

Mainostin.

Markka kirjoitti...

Mutta reksihän taisi olla huumormiehiä!
Kits Jenni.